Przeznaczony do pomiaru zawartości cukru w produktach o średniej koncentracji. Wykorzystywany w kontrolach jakościowych owoców, marmolady, warzyw, pomidorów, cukru buraczanego oraz produktów w puszkach. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.
Refraktometr ręczny, 0-32% Brix
Refraktometr ręczny, 0-32% Brix
Przeznaczony do pomiaru zawartości cukru w produktach o średniej koncentracji. Wykorzystywany w kontrolach jakościowych owoców, marmolady, warzyw, pomidorów, cukru buraczanego oraz produktów w puszkach. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.
Miniatura | Nr-art. | Nazwa | Skala | Dokładność | Cena netto | Ilość | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
7-0104 | Refraktometr | 0-32% Brix | 0,2 % | Produkt wycofany |
-
+
|
|