Produkty z tej kategorii

  • Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy Hanna Instruments 1335,36 

    Refraktometr idealny do analizowania zawartości sacharozy w próbkach owoców, napojów, mleka sojowego, dżemów, marmolad, miodów, zup, galaretek itp. Dwuliniowy wyświetlacz LCD wyświetla jednocześnie wyniki pomiaru oraz temperaturę próbki. Z automatyczną kompensacją temperatury. Łatwy w użytkowaniu – wystarczy kilka kropel badanej próbki umieścić w studzience urządzenia i nacisnąć przycisk „READ”. Szybkie uzyskiwanie wyniku – czas oczekiwania to maks. 1,5 sekundy.

    Miniatura Nr-art. Nazwa Cena nettoIlość
    Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy - n-0207 - cyfrowy-refraktometr-hi-96801-do-sacharozy N-0207 / n0207Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy 1335,36 
    -
    +
    Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy - n-0208 - walizka-transportowa-hf-96800-do-refraktometrow-hanna-w-zestawie-5-pipet-pasteura-4-scierki-i-butelka-2-litrowa-z-woda-demineralizowana N-0208 / n0208Walizka transportowa HF 96800 do refraktometrów Hanna - w zestawie 5 pipet Pasteura, 4 ścierki i butelka 2-litrowa z wodą demineralizowaną Produkt wycofany
    -
    +
    Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy - n-0290 - walizka-transportowa-hd-968xx-k-do-refraktometrow-hanna-w-zestawie-5-pipet-pasteura-i-butelka-250-mililitrowa-z-woda-demineralizowana N-0290 / n0290Walizka transportowa HD 968XX-K do refraktometrów Hanna - w zestawie 5 pipet Pasteura i butelka 250-mililitrowa z wodą demineralizowaną Produkt wycofany
    -
    +
    Cyfrowy refraktometr HI 96801 - do sacharozy

    Refraktometr idealny do analizowania zawartości sacharozy w próbkach owoców, napojów, mleka sojowego, dżemów, marmolad, miodów, zup, galaretek itp. Dwuliniowy wyświetlacz LCD wyświetla jednocześnie wyniki pomiaru oraz temperaturę próbki. Z automatyczną kompensacją temperatury. Łatwy w użytkowaniu – wystarczy kilka kropel badanej próbki umieścić w studzience urządzenia i nacisnąć przycisk „READ”. Szybkie uzyskiwanie wyniku – czas oczekiwania to maks. 1,5 sekundy.


Kontakt telefoniczny
Kontakt e-mail