Sączki filtracyjne z bibuły – typ 640 w

Sączki filtracyjne z bibuły – typ 640 w

68,23 235,08 

Służą do analizy ilościowej. Wykonane z przemywanej kwasami czystej celulozy.
Popiół: < 0,01%.
Odporność temperaturowa: do 130°C.
Gramatura: 85 g/m2.
Grubość: 0,2 mm.

Sączki miękkie – czas filtracji 9 sekund (Retencja > 8 µm). Szybka filtracja.

Miękkie sączki o bardzo luźnej budowie, doskonałe do grubych osadów np. wodorotlenków żelaza czy glinu, siarczku bizmutu, miedzi, żelaza itp. Najczęściej używane przy analizie krzemu.

Zobacz inne produkty z kategorii:
Miniatura Nr-art. Nazwa Typ Średnica Szt./Op. Cena nettoIlość
Sączki filtracyjne z bibuły - typ 640 w - b-2500 - saczki-filtracyjne-z-bibuly-miekkie - 640-w - 70-mm - 100-szt B-2500 / b2500Sączki filtracyjne z bibuły, miękkie640 w70 mm100 szt. 68,23 
-
+
Sączki filtracyjne z bibuły - typ 640 w - b-2501 - saczki-filtracyjne-z-bibuly-miekkie - 640-w - 90-mm - 100-szt B-2501 / b2501Sączki filtracyjne z bibuły, miękkie640 w90 mm100 szt. 101,76 
-
+
Sączki filtracyjne z bibuły - typ 640 w - b-2502 - saczki-filtracyjne-z-bibuly-miekkie - 640-w - 110-mm - 100-szt B-2502 / b2502Sączki filtracyjne z bibuły, miękkie640 w110 mm100 szt. 144,26 
-
+
Sączki filtracyjne z bibuły - typ 640 w - b-2503 - saczki-filtracyjne-z-bibuly-miekkie - 640-w - 125-mm - 100-szt B-2503 / b2503Sączki filtracyjne z bibuły, miękkie640 w125 mm100 szt. 167,39 
-
+
Sączki filtracyjne z bibuły - typ 640 w - b-2504 - saczki-filtracyjne-z-bibuly-miekkie - 640-w - 150-mm - 100-szt B-2504 / b2504Sączki filtracyjne z bibuły, miękkie640 w150 mm100 szt. 235,08 
-
+

Służą do analizy ilościowej. Wykonane z przemywanej kwasami czystej celulozy.
Popiół: < 0,01%.
Odporność temperaturowa: do 130°C.
Gramatura: 85 g/m2.
Grubość: 0,2 mm.

Sączki miękkie – czas filtracji 9 sekund (Retencja > 8 µm). Szybka filtracja.

Miękkie sączki o bardzo luźnej budowie, doskonałe do grubych osadów np. wodorotlenków żelaza czy glinu, siarczku bizmutu, miedzi, żelaza itp. Najczęściej używane przy analizie krzemu.

Kontakt telefoniczny
Kontakt e-mail